Dahlia Sofie Due Jessen
Jeg hedder Dahlia Sofie Due Jessen og er 18 år gammel.
Jeg elsker at danse og bruger størstedelen af min fritid på det.
Jeg har danset siden jeg var 2 år gammel. Jeg startede i Krop&Hop hvor jeg dansede hos Bettina, Martine og Julie Marie. Jeg kom på Julie Maries konkurrencehold da jeg var 11 år.
Da jeg var 13 år startede jeg på Copenhagen Dance Space i København. I mine år på CDS har jeg medvirket i rigtig mange forestillinger. Udover det har jeg været en del af AgenCDS som vandt Danmark Danser i 2017, og Selected Teens som er med i programmet Den Vildeste Danser, der kommer på TV2.
Jeg har danset mange forskellige stilarter, men mest la-style, commerciel, girly og experimentelt.
Sidste år gik jeg på Oure efterskole hvor jeg også blev introduceret til ballet, og genren moderne.
Jeg danser også på Hostepper hvor jeg er en del af pro-class, og er gennem de sidste par år blevet undervist af mange udenlandske koreografer, og nogle af Danmarks dygtigeste dansere.
Jeg glæder mig meget til at undervise i det jeg elsker allermest –  på den danseskole, hvor jeg selv startede.
Jonathan Bruun Schnack
Jeg hedder Jonathan og er 19 år gammel. Jeg har danset, siden jeg var 1,5 år gammel. Jeg danser/har danset på mange af de anerkendte dansestudier i København – som for eksempel Copenhagen Dance Space, Hotstepper, Danseplaneten, Gaarbodans mm.
Jeg underviser fast i Krop&Hop om mandagen og tirsdagen. Den primære stilart jeg underviser i, er Hip Hop/L.A. Style – hvor stilarter som Afro, Commercial og House han forekomme.
Når jeg underviser, er mit fokus, at mine elever lærer samt er koncentrerede og motiverede, men selvfølgelig også, at der er good vibes og at eleverne har det sjovt med smil og grin. Det er meget vigtigt for mig.
– Fuldført en 1-årig danseuddannelse på Hotstepper Dance Education 2020-2021 på Nørrebro i København, hvor man bl.a. får lektioner i waacking, hiphop, break, jazz, locking, popping, house, vogue osv.
– Deltaget i Danmarks mesterskaberne i 2015 og blev kvalificeret til verdensmesterskaberne i Skotland.
– Deltaget i Hip Hop International samt andre konkurrencer.
– Danset åbningsnummeret til filmen “Dirty Dancing” for Nordisk film biograferne, Waves.
– Danset til premieren på ‘Thriller’ mm.
– Optrådt til utallige flashmobs og shows lige siden jeg var helt lille.

Cecilie Balleby
Jeg hedder Cecilie og er 20 år gammel. Jeg skal, sammen med Dahlia og Jonathan, undervise i Krop&Hop om tirsdagen.
Jeg har selv gået til spring/rytme gymnastik på eliteplan, da jeg var yngre. Udover det, har jeg danset i Krop&Hop siden 2013 hos både Bettina, Martine, Emilie og Julie Marie. Derudover har jeg også taget timer på blandt andet Hotstepper i København. Jeg blev student sidste år og koreograferede og dansede i gymnasiets årlige musical alle 3 år.
Jeg har danset forskellige genre, men mine primære stilarter er Hip Hop og L.A style. Når jeg underviser, er mit primære fokus at inspirere mine elever og motiverer dem til at udvikle sig samt at der er plads til en masse smil og grin.
Ciara Rose Blankenship
Ciara er en 21 årig professionel danser fra Holbæk. Hun har danset siden hun var 2-3 år gammel.
Hun er en alsidig danser, som har taget Hotstepper Dance Education, hvor man bl.a. får lektioner i waacking, hiphop, break, jazz, locking, popping osv.
Ciara er en meget vellidt instruktør og har allerede stor undervisningserfaring. Hun underviser på flere anerkendte dansestudier i københavn
Ciara har optrådt på TV med Christopher til både “Guldtuben” & “TV2 De Største Øjeblikke”. Hun har også været med i mange forskellige musikvideoer for f.eks. Jimilian, Micheal Williams, Grace Carter, Bro m.f.
Ciara vil undervise på workshops og som gæstelærer.
Amalie Rossen Borch
Jeg hedder Amalie, jeg er 19 år gammel og underviser i Hip hop om tirsdagen i “Krop&Hop”
Jeg startede selv med at danse i “Krop&Hop” i 2010 og var hjælpe-pige i nogle år, inden jeg valgte at tage to et årige danseuddannelser. Jeg har danset både i “Krop&Hop”, men også på en masse skoler i København.
Jeg elsker at danse, og jeg elsker at videregive min viden, samt inspirere og motivere elever. Jeg fokuserer meget på at der er god stemning og personlig udvikling.
Jeg har de sidste sæsoner undervist på danseskoler i København samt i “Krop&Hop”
Martine Kitt Andersen
Martine startede til dans i Krop&Hop da hin var 6 år gammel og har gennem siden 23 år med dansen kommet vidt omkring. Tilbage i 2012 tog hun Hotsteppers danseuddannelse og underviste hos os i hiphop, dancehall, House mm. Martine har medvirket i musikvideoer for bla. Kato, L.O.C m.fl, samt optrådt til diverse events. i 2014  flyttede hun til udlandet, hvor hun koreograferede og optrådte på forskellige hoteller i henholdsvis Egypten, Cypern, Lanzarote og Mallorca. Udover dansen har Martine også en uddannelse i pilates og underviser som vikar i både dans og pilates her i Krop&Hop

Emile Sophie Kierkegaard Nissen

Jeg har danset så længe jeg kan huske og danset for forskellige danseskoler i Århus og København. Jeg har undervist i “Krop&Hop” de sidste 4 sæsoner. Min primære stilart er Hip Hop, men har også erfaring/inspiration indenfor dancehall, wacking, popping, House, eksperimenterende hip hop, moderne osv. – Deltaget i koreografi konkurrencen i 2014 – Deltaget i Danmarks mesterskaberne i 2015 og blev kvalificeret til verdensmesterskaberne i Skotland – Danset for Oliver Kesi til P3 guld i 2017 – Show for Mærsk julefrokost i 2017 – Danset åbningsnummeret “dirty dancing” Nordisk film bio – Danset for “Bro” til go’ morgen Danmark i 2018 – Været med i forestillingen ‘Circle’ i 2018 mm. Afsluttet en 1 årig fuldtids danse-uddannelse

Julie-Marie Nissen
Undervist hos Krop&Hop i de sidste 5 sæsoner
Danset for MØ, Nabiha, Infernal, Djämes Braun, Blak og Jamilian, TigerSwan, Medina mfl
Danset i Los Angeles og London
Taget to danseuddannelser og lever hovedsageligt af at koreografere og undervise. Jeg har både undervist i Danmark og udlandet
Koreograf for Kompagni StOR finalister i Danmark Har Talent, Koreograferet for Djämes Braun og for TigerSwan Danset i X-Factor Finalen Danset for Voice i Tivoli Tourné med Infernal Kreativ Direktør på danseteater forestillingen Unpacked Danser og medkoreograf i Kompag9 Danseteater
Julie-Marie vil undervise på workshops og som gæstelærer
Bettina Bentzen Schnack
Jeg er indehaver af studiet og har undervist i alle stilarter og alle aldre i de sidste 30 år – de seneste 23 år her i ‘Krop&Hop’
Jeg har deltaget i et hav af shows i showbusiness gennem tiderne og er vild med at videregive alle mine erfaringer til alle mine dygtige elever.