Pilates Reformer

SONY DSC

 

 

Efter 10 gange mærker du det, efter 20 gange ser du det og efter 30 gange har du en ny krop”. Det er mottoet for pilates reformer træning.

Pilates reformer træning er et træningskoncept, der er udviklet af Joseph Pilates og er en overbygning på selve pilates.Reformeren er en maskine, der består af fjedre, stropper, en glidende vogn og en fodbar. Modstanden i at skubbe og kontrollere vognens hastighed indstilles af forskellige styrker af fjedre. Belastningen kommer fra fjedrene og din egen kropsvægt. Systemet er helt unikt og adskiller sig fra alt andet styrketræningsudstyr. Øvelserne kan varieres på utallige måder og er yderst effektive i forhold til styrke, smidighed og udholdenhed.Maskinen både støtter og udfordrer dig, og øvelserne er maksimalt effektive og målrettede. Du kan opleve alt fra let smidighedstræning og blid genoptræning til intens træning af hele kroppen med reformeren.Reformertræning bliver aldrig ensformig, da maskinen bliver tilpasset den enkelte og byder på mere end 600 forskellige øvelser, som styrker din muskulatur, smidighed og udholdenhed. Sværhedsgraden kan øges eller mindskes, så pilates refomer træning henvender sig til alle uanset alder, køn og træningserfaring.Eftersom en stor del af øvelserne foregår liggende eller siddende, er reformer-træning skånsom for ryg og knæ, så du kan godt deltage selv med f.eks. ryg- eller knæproblemer.

Reformertræning er træning for hele kroppen og man kommer i dybden og skaber lange slanke og smidige muskler. Man opnår hurtigt store kropslige forandringer og synlige resultater i form af en veltrænet krop med en flottere holdning.

Vi træner på hold med max. 8 deltagere – ring eller mail og bestil en GRATIS prøvetime