Hold

Krop&Hop har hold for alle aldre og niveauer. Vi har dansehold, der rækker fra dans og rytmisk-leg for de mindste i KidsClub til Showdans, Girly dance, Performance, HipHop for store børn, teens, unge og voksne.

Vi afslutter danse-sæsonen med en kæmpe danseshow. Vi samarbejder med det professionelle lys-produktionsfirma LiteCom som bla. leverer lys til alle de store TV-shows.

HipHop & Dance

Vores meget populære dansehold.

HipHop dans blev født på gaden og derefter bragt ind på dansegulvet og gjort tilgængeligt, for alle, der ville være med. HipHop er en subkultur, der havde sin opstart i 1970-ernes New York blandt den afroamerikanske befolkning. Efterhånden er HipHop en af de hurtigst voksende danse i verden.  

Der er flere forskellige dansestilarter, som hører ind under HipHop. Bla. breakdance, house, new school, old school, LA style, electric boogie, dancehall, girly, popping, locking m.fl. 

Undervisningen i HipHop er hos os en kombination af flere stilarter. 

HipHop / Performance

På dette hold vil vi arbejde med koreografier indenfor genren HipHop og showdance. En time, hvor der udover HipHop og show-koreografi, også bliver lagt vægt på teknik, optræden og personlig udvikling. Vi vil optage videoer og arbejde med hvordan du bliver endnu bedre til at performance og optræde.

KidsDance & HipHop

Vi prioriterer danseglæden og udvikler børnenes naturlige danselyst og grovmotorik ved hjælp af rytmik, dans og leg. Vi skaber interessen for at bevæge sig rytmisk i takt til musikken med en blanding af moderne musik og populær børnemusik. Vi indøver grundlæggende dansetrin og styrker børnenes motorik, musikforståelse og rytmesans.

Vi danser både til MGP musik og nutidens popmusik.

KidsClub

Vi danser MGP dans og HipHop.

Vi danser både i rundkeds og alene foran spejlet. Vi prioriterer danseglæden og udvikler børnenes naturlige danseglæde og grovmotorik ved hjælp af rytmik, dans og leg. Vi skaber interessen for at bevæge sig rytmisk i takt til musikken med en blanding af moderne musik og populær børnemusik. Vi indøver enkle og grundlæggende dansetrin og styrker børnenes motorik, musikforståelse og rytmesans.

Barnet må gerne have en voksen med i starten af sæsonen.

Showdance/Performance/Musical

På disse hold danser vi både til musik fra musicals og teaterforestillinger samt den nyeste popmusik.

Showdance er en super populær stilart, der henter elementer fra både jazz, moderne, disco, funk og musical og som har ét overordnet formål: At give publikum et show!

Showdance beskæftiger sig i høj grad med performance, så du lærer at arbejde med din udstråling og udtryk.

Til Showdance får du det absolut bedste fra alle verdener og lærer både grundteknik og kropsholdning samt dansekoreografier. Vi arbejder med grundbasen for al slags dans, der fører til at du bliver en stærkere og mere alsidig danser og forbedrer din præstation i andre stilarter.

Vi vil guide dig igennem linjer, smidighed, positioner og drejninger og spring over gulv.

Pilates Reformer

Efter 10 gange mærker du det, efter 20 gange ser du det og efter 30 gange har du en ny krop”. Det er mottoet for pilates reformer træning.

Pilates reformer træning er et træningskoncept, der er udviklet af Joseph Pilates og er en overbygning på selve pilates. Reformeren er en maskine, der består af fjedre, stropper, en glidende vogn og en fodbarre. Modstanden i at skubbe og kontrollere vognens hastighed indstilles af forskellige styrker af fjedre. Belastningen kommer fra fjedrene og din egen kropsvægt. Systemet er helt unikt og adskiller sig fra alt andet styrketræningsudstyr. Øvelserne kan varieres på utallige måder og er yderst effektive i forhold til styrke, smidighed og udholdenhed. Maskinen både støtter og udfordrer dig, og øvelserne er maksimalt effektive og målrettede. Du kan opleve alt fra let smidighedstræning og blid genoptræning til intens træning af hele kroppen med reformeren. Reformertræning bliver aldrig ensformig, da maskinen bliver tilpasset den enkelte og byder på mere end 600 forskellige øvelser, som styrker din muskulatur, smidighed og udholdenhed. Sværhedsgraden kan øges eller mindskes, så pilates refomer træning henvender sig til alle uanset alder, køn og træningserfaring. Eftersom en stor del af øvelserne foregår liggende eller siddende, er reformer-træning skånsom for ryg og knæ, så du kan godt deltage selv med f.eks. ryg- eller knæproblemer.

Reformertræning er træning for hele kroppen og man kommer i dybden og skaber lange slanke og smidige muskler. Man opnår hurtigt store kropslige forandringer og synlige resultater i form af en veltrænet krop med en flottere holdning.

Vi træner på hold med max. 8 deltagere – så alle bliver set og passet på

Tabata

Tabata er intervaltræning med både styrke og pulstræning. Vi hører god musik og giver den fuld gas

Dans & Styrke

Vi danser simple koreografier indenfor alle danse genrer og kombinerer med styrketræning

Dans & Styrke er for dig, der er vild med at danse

Aerobic

Her går vi old school og laver aerobicserie til musik med fuld knald på. Du vil få pulsen op og samtidig blive strammet op. Vi bruger håndvægte, bolde, sjippetorve, slides, stepbænke mm

Stram op

På denne time vil vi stramme alle muskler op. Vi vil bruge håndvægte, bolde, elastikker, stropper,

slides mm

Søndags surprise

Styrke og puls ! Der kan blive brugt redskaber f.eks stepbænke,bolde, elastikker, sjippetov og trx.

Kom og vær med…..alt kan ske – på et niveau alle kan deltage i.