Hold

Krop&Hop har hold for alle aldre og niveauer. Vi har dansehold, der rækker fra dans og rytmisk-leg for de mindste i KidsClub til Showdans, HipHop og pardans for unge og voksne.

KIDSDANCE

Vi danser mgp/ramasjang dans og hiphop. Vi danser koreografier til nutidens musik. Vi starter timerne med opvarmning og leger musik og taktforståelse ind gennem musik og sang lege.

Vi afslutter sæsonen med en kæmpe danseshow. Vi samarbejder med det professionelle lys-produktionsfirma LiteCom som leverer lys til alle de store TV-shows.

TEENS HIPHOP

SHOWDANCE

PILATES REFORMER TRÆNING

Efter 10 gange mærker du det, efter 20 gange ser du det og efter 30 gange har du en ny krop”. Det er mottoet for pilates reformer træning.

Pilates reformer træning er et træningskoncept, der er udviklet af Joseph Pilates og er en overbygning på selve pilates.Reformeren er en maskine, der består af fjedre, stropper, en glidende vogn og en fodbarre. Modstanden i at skubbe og kontrollere vognens hastighed indstilles af forskellige styrker af fjedre. Belastningen kommer fra fjedrene og din egen kropsvægt. Systemet er helt unikt og adskiller sig fra alt andet styrketræningsudstyr. Øvelserne kan varieres på utallige måder og er yderst effektive i forhold til styrke, smidighed og udholdenhed.Maskinen både støtter og udfordrer dig, og øvelserne er maksimalt effektive og målrettede. Du kan opleve alt fra let smidighedstræning og blid genoptræning til intens træning af hele kroppen med reformeren.Reformertræning bliver aldrig ensformig, da maskinen bliver tilpasset den enkelte og byder på mere end 600 forskellige øvelser, som styrker din muskulatur, smidighed og udholdenhed. Sværhedsgraden kan øges eller mindskes, så pilates refomer træning henvender sig til alle uanset alder, køn og træningserfaring.Eftersom en stor del af øvelserne foregår liggende eller siddende, er reformer-træning skånsom for ryg og knæ, så du kan godt deltage selv med f.eks. ryg- eller knæproblemer.

Reformertræning er træning for hele kroppen og man kommer i dybden og skaber lange slanke og smidige muskler. Man opnår hurtigt store kropslige forandringer og synlige resultater i form af en veltrænet krop med en flottere holdning.

Vi træner på hold med max. 8 deltagere – så alle bliver set og passet på

TABATA

Tabata er intervaltræning

DANS&STYRKE

Vi danser simple koreografier indenfor alle danse genrer og kombinerer med styrketræning

AEROBIC

Her går vi old school og laver koreografi til musik med fuld knald på. Du vil få pulsen op og samtidig blive strammet op

BOKSETRÆNING

Efter denne time har du stærke ømme arme og pulsen helt i top

STRAM OP

På denne time vil vi stramme alle muskler op. Vi vil bruge håndvægte, bolde, elastikker mm

SØNDAGS-SURPRISE

Kom og vær med…..alt kan ske – på et niveau alle kan deltage i

STROP&STRYRKE

Her træner vi hele kroppen igennem med stropper der er ophængt i loftet som redskab. Det er hård styrketræning og meget populært blandt vores mandlige medlemmer

AEROJUMP

Aerobic-instruktør Vita Zabell fik som 40-årig konstateret psoriasisgigt.

…Jeg fik besked fra lægen om at stoppe al træning på gulv, og så brød min verden sammen, fortæller hun……Men i en modløs weekend, hvor Vita var alene hjemme fik hun øje på børnenes lille havetrampolin. Det er sådan en på en 65 cm i diameter, og jeg kom i tanke om at sådan en er stødabsorberende, så jeg gav mig til at lave alverdens øvelser på den hele weekenden. Vita mener selv at psoriasis-gigten ville have gjort hende til kørestolsbruger, hvis hun ikke havde fundet en måde at holde sig igang på, og det ønsker hun at alle andre skal få glæde af også.